Kuvataiteen tuntiopettaja - Kirkkonummen kunta

Kuvataiteen tuntiopettaja

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on haettavana ajalle 6.8.2019-5.6.2021 kuvataiteen päätoimisen tuntiopettajan kahden lukuvuoden mittainen sijaisuus. Tehtävä on sijoitettu Veikkolan kouluun. Tehtävän vakinainen haltija on opettanut koulussa myös elämänkatsomustietoa.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Rehtori Jussi Roms, puh. 040 5236562, sposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
(22.7. asti tavoittaa paremmin sähköpostilla)
Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakuaika päättyy tiistaina 23.7.2019 klo 12.00. Haastattelut pidetään nopealla aikataululla heti hakuajan päätyttyä.

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Veikkolan koulu
Osoite: Kisapolku 7, 02880 Veikkola

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan