Tule Kymenlaaksoon ja suorita YEK Kymsotessa suunniteltuna kokonaisuutena ja yhdessä virkasuhteessa eli Kymsoten Sensei lingossa.

Tavoitteemme on koordinoida ja tukea sinua niin, että pystyt suunnittelemaan elämääsi kokonaisuutena useamman vuoden eteenpäin. Kun suoritat YEKin yhdessä virkasuhteessa, sinulla on mahdollisuus työskennellä useammalla erikoisalalla samassa organisaatiossa ja tehdä ratkaisuja erikoistumisen suhteen. Vuosilomat kertyvät, kun katkoja ei tule. Voit sujuvasti siirtyä meille myös erikoistumaan, kun sinut on hyväksytty erikoistumiskoulutukseen.

Kymsote on Kymenlaakson kuntien Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden muodostama sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Me Kymsotessa toivomme, että löydät Kymenlaaksosta asuinympäristön, johon haluat jäädä rakentamaan uraa ja elämää. Asuinympäristönä Kymenlaaksossa on jokaiselle jotakin: merta, luontoa, historiaa, hyvä ja ajanmukainen sairaalaympäristö ja kaupunkiympäristön sujuvia palveluita. Asuminen on alueella edullista.

Jos elämäsi on pääkaupunkiseudulla, lyhyempikin piipahdus Kymsotessa, YEKissä ja erikoistumisopinnoissa, on mahdollista Kymenlaakson hyvän sijainnin vuoksi. Kymenlaakso on vain reilun tunnin päässä pääkaupunkiseudusta suoraa moottoritietä pitkin. Voit käydä Kymenlaakson keskussairaalassa ja Etelä-Kymenlaakson yksiköissä töissä Helsingistä käsin päivittäin omalla autolla tai bussilla sekä Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa ja Kouvolan yksiköissä junalla.

Terveyskeskuspalvelujen suorituspaikaksi sinulla on mahdollisuus valita isomman taajaman terveysasema tai pienemmän taajaman maalaisterveyskeskus. Takaamme sinulle hyvän seniorituen kummassakin vaihtoehdossa.

Erikoissairaanhoidon polikliinista toimintaa on Kouvolassa ja Kotkassa. Erikoissairaanhoidon sairaalamme ovat Kymenlaakson psykiatrinen sairaala Kouvolassa ja Kymenlaakson keskussairaala Kotkassa.

Psykiatrisessa sairaalassa toimivat myös nuorisopsykiatrian yksikkö ja lastenpsykiatrian yksikkö. Keskussairaalassa ovat edustettuna kaikki suurimmat erikoisalat: neurologia, lastenneurologia, geriatria, lastentaudit, ihotaudit ja allergologia, keuhkosairaudet, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, fysiatria, naistentaudit ja synnytykset, silmätaudit, anestesiologia ja tehohoito, akuuttilääketiede ja syöpätaudit. Kirurgisista erikoisaloista meillä toimivat: ortopedia ja traumatologia, käsikirurgia, verisuonikirurgia, gastroenterologinen kirurgia, urologia, plastiikkakirurgia, ja yleiskirurgia. Sisätautien erikoisaloista ovat edustettuna kardiologia, gastroenterologia, nefrologia, hematologia, endokrinologia infektiotaudit, reumatologia ja sisätaudit.

Päivystykset sijaitsevat Kouvolassa ja Kotkassa. KYMSOTE käyttää HUSin Kymenlaakson yksiköiden radiologian, patologian, laboratorion, apteekin ja logistiikan palveluita. Lisäksi KYMSOTEn tutkimus- ja koulutustoiminnot kytkeytyvät Helsingin yliopiston toimintaan. KYMSOTE on osa HYKSin erityisvastuualuetta.

Suunnittele itsellesi sopiva YEK-/erikoistumiskokonaisuus. Laita hakemus, olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittele itsellesi sopiva YEK-/erikoistumiskokonaisuus. Laita hakemus, olemme sinuun yhteydessä.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.