Kymsoteen kesätöihin

Tule kesätyöntekijäksi Kymsoteen

Kymsoten asumis- ja hoivapalvelut, kotihoito ja sairaalat ovat ottaneet käyttöön Sarastia Rekryn palvelun.

Kymsoten kesäsijaisuudet tehdään pääosin Sarastia Rekryn sijaispalvelun kautta. Kun sijaisuus on kolmen kuukauden mittainen tai lyhyempi palvelussuhde solmitaan aina Sarastia Rekryn kanssa.

Jätä hakemus: https://www.sarastiarekry.fi/tyonhakijalle/aloita-keikkailu/

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kesällä yli 3 kuukauden jakson, tai sinulla on muuta kysyttävää, ole yhteydessä rekrytointi@kymsote.fi

Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja. Toimipisteitämme on ympäri Kymenlaaksoa Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Jätä hakemuksesi Sarastia Rekryn sijaisrekisteriin:
https://www.sarastiarekry.fi/tyonhakijalle/aloita-keikkailu/

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.