Laaja-alainen erityisopettaja - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Laaja-alainen erityisopettaja - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa Riverian Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää erityisen tuen toimintatapoja, erityisohjausta sekä opetusta ja työelämässä tapahtuvaa oppimista eri tutkinnoissa. Laaja-alainen erityisopettaja vastaa erilaisten oppijoiden erityisen tuen suunnitelman laatimisesta sovitun työnjaon mukaisesti yhdessä opiskelijan, huoltajan, ryhmänohjaajan ja muiden tarvittavien henkilöiden kanssa. Erityisopettaja toimii erityisen tuen asiatuntijana yksilöllisten oppimisprosessien suunnittelussa ja koordinoinnissa vastuualueellaan. Lisäksi edellytämme ajokorttia.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Eduksi luetaan kokemus ammatillisesta koulutuksesta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat opiskelijapalvelupäällikkö Harri Pölönen, p. 050 563 2185, harri.polonen@riveria.fi ja opiskeluhuollon asiantuntija Anu Häikiö, p. 050 310 1820, anu.haikio@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Oppilaitospalvelut
Adress: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren