Laaja-alainen erityisopettaja - Borgå stad

Laaja-alainen erityisopettaja

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee Kevätkummun alakouluun laaja-alaisen erityisopettajan sijaista 1.8.2019 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2019

Kevätkummun koulu sijaitsee 3 kilometriä Porvoon keskustasta itään uudessa ja upeassa Kantele-talossa https://www.porvoo.fi/kantele-talo-kevatkummun-sivistyskeskus .

Koulun toiminta perustuu yhdessä tekemiseen, ilon ja luovuuden löytämiseen ja ylläpitämiseen. Koulu toimii vahvana lähikouluna, johon kaikki alueen lapset ovat tervetulleita.

Haemme laaja-alaiseksi erityisopettajaksi henkilöä, joka on joustava ja valmis kehittämään omaa ammattitaitoaan sekä kiinnostunut työtapojen kehittämisestä. Henkilöltä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus-ja tiimityöskentelytaitoja sekä osaamista yhteis- ja samanaikaisopetuksessa.

Laaja-alaisen erityisopettajan viikkotuntimäärä on 24 h/vko.

Hakijalta toivotaan luokan- ja/tai erityisopettajan kelpoisuutta. Kokemus erityisopetuksesta on eduksi. Valinnassa painotamme hakijan osaamista, koulutusta, kokemusta haastavien oppilaiden kanssa työskentelystä ja soveltuvuutta. Opettajan tehtäväkuva tarkentuu valitun osaamisen perusteella.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään kahden kuukauden koeajalla.

Lähetä hakemuksesi 29.7.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Haastatteluja järjestetään jo hakuajalla. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa rehtori Markku Antinluoma, markku.antinluoma@edu.porvoo.fi, puh. 040 489 9758

Kevätkummun koulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen.
Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan