Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Mänttä-Vilppulan kaupungin sivistyspalvelut hakee
LAAJA-ALAISTA ERITYISOPETTAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 08.08.2022 alkaen. Virkasuhteen alkaessa pääasiallisena sijoituspaikkana on Kolhon koulu. Tehtävät sijoittuvat Kolhon koulun lisäksi muihin kaupungin yksiköihin tarpeen mukaan.
Kolhon koulussa työskentelet vuosiluokilla 0-6 sekä vastaat koulun erityisopetuksen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta yhteistyössä rehtorin kanssa. Tehtävässä edellytetään yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja asiantuntevaa otetta. Tukea työhösi saat verkostoitumalla kaupungin muiden erityisopettajien kanssa sekä moniammatillisesta yhteistyöstä.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/89) mukaan.
Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun mukaan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat. Lisäksi työyksikön oma tyky-toiminta edesauttaa hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätiedot: Pirkko Ketola, Kolhon koulun rehtori p. 044 797 2002.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Lisätietoja

https://peda.net/manttavilppula/kolho

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vilppulankosken koulun rehtori: Heidi Mäkelä 044 4288 204
Kolhon koulun rehtori: Pirkko Ketola 044 7972 002
Sivistysjohtaja: Juhani Tolonen 050 5168 854

Lisätietoja

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.taidekaupunki.fi


Osoite: Postitie 2e, KOLHO, 35990 Kolho
Mänttä-Vilppulan kaupunki - Rökfri arbetsplats Mänttä-Vilppulan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb