Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

LAAJA-ALAISEN ERITYISOPETTAJAN virka 1.8.2022 alkaen.

Laaja-alainen erityisopettaja työskentelee 7.-9. luokkien parissa toisen laaja-alaisen erityisopettajan työparina.

Alkusijoituspaikka on Merenojan yhtenäiskoulu.

Toivomme, että olet opetuksesta innostunut, työtäsi kehittävä ammattilainen. Olet työotteessasi kannustava, joustava ja oppilaita osallistava. Arvostamme laajaa kokemusta moniammatillisesta verkostotyöstä, näkemystä hyvinvoinnin ja koulunkäynnin monipuolisesta tukemisesta ja konsultatiivista työotetta. Meillä pääset osaksi erityisopettajien tiimiä ja saat työllesi kollegiaalisen tuen.

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Merenojan yhtenäiskoulu on aloittanut toimintansa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Raution uuden monitoimitalon rakentaminen on käynnissä ja koulu uusissa tiloissa alkaa kevätlukukaudella 2023. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien. Tälle hetkellä olemme kehittämässä Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa osana koulupäivää.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Uusia virkoja täytettäessä arvostamme edellä mainittujen seikkojen lisäksi kiinnostusta samanaikaisopettajuuden ja toiminnallisten oppimismenetelmien käyttämiseen.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkka OVTES:n mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. pe 22.7.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja antavat Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky 044 4691 853 ja sivistys- ja hyvinvointijohtaja Tiina Kangas 044 4691 646.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky 044 4691 853 ja sivistys- ja hyvinvointijohtaja Tiina Kangas 044 4691 646

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Merenojan yhtenäiskoulu (luokat 1- 9)

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb