Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Rantasalmen kunta

Rantasalmen kunta hakee laaja-alaista erityisopettajaa Rantasalmen yhtenäiskoulun perusopetukseen. Työtehtävät sijoittuvat tulevan lukuvuoden aikana pääasiassa luokka-asteille 5-8.

Kelpoisuutena on erityisopettajan kelpoisuus. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta ja esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Tehtävä täytetään toistaiseksi heti tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisesti tehtävää voi hoitaa myös kelpoisuudeltaan epäpätevä henkilö.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tämä jatkettu hakuaika on merkitty päättyväksi torstaina 30.11.2023 klo 16.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Antti Turkki, rehtori, 040 161 5050, antti.turkki@rantasalmi.fi

Lisätietoja

Rantasalmen kunta, Palveluiden toimiala, Perusopetus

Pieni kylä - Suuri sydän Rantasalmi on monien mahdollisuuksien kunta Saimaan rannalla, Etelä-Savossa. Hyvät palvelut, monipuolinen kulttuuritarjonta, oivat harrastusmahdollisuudet sekä asumisen viihtyisyys tekevät Rantasalmesta hyvän paikan olla ja elää.

Rantasalmella on tarjolla monipuoliset kasvatus- ja koulutuspalvelut varhaiskasvatuksesta musiikkiteatterilukioon ja seudulliseen kansalaisopistoon.

Toimivien kuntapalveluiden lisäksi Rantasalmella on monipuolisia ja ympärivuotisia matkailupalveluja sekä runsain mitoin liikuntamahdollisuuksia. Rantasalmi tunnetaan Linnansaaren kansallispuistosta, jonka upeista maisemista voi kesäisin nauttia veneillen ja retkeillen. Talvisin alueella sijaitsevat huikeat retkiluistelureitit. Upea järviluonto ja laadukkaat palvelut houkuttelevat Rantasalmelle vuosittain kymmeniä tuhansia matkailijoita ja kesäasukkaita.

Yrittäjille Rantasalmi tarjoaa kilpailukykyiset toimintaedellytykset. Kunnan määrätietoinen elinkeinopolitiikka ja sopivat toimitilat ovat tuoneet Rantasalmelle jo useita menestyviä toimijoita. Kunnan vahvoja toimialoja ovat maa- ja metsätalous, palvelut, matkailu sekä metalli ja puu.

Tervetuloa mukaan aurinkoiseen joukkoon!

Tutustu ja ihastu!


Osoite: Koulutie 6, 58900 Rantasalmi
Rantasalmen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb