Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja, Hovirinnan koulu - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Hovirinnan koulussa on täytettävänä kaksi laaja-alaisen erityisopettajan virkaa 1.8.2023 alkaen, oletko sinä etsimämme henkilö?

Tule mukaan Kaarinan perusopetuksen ammattitaitoiseen, innokkaaseen ja kehittämishaluiseen joukkoon!

Pohjaamme työmme yhteisille arvoillemme, jotka ovat avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys. Meille tärkeitä asioita ovat yhtenevä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen käyttäytymisen myönteisen tuen pohjalta. Vuorovaikutus, sosiaaliset taidot ja yhteisöön kiinnittyminen ovat asioita, joihin panostamme.

Tarjoamme
- myönteisen ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin,
- laajan ja ammatillisesti vahvan työyhteisön,
- Hovirinnan koulutalon uudet ja viihtyisät työtilat,
- asianmukaiset työvälineet: kannettava tietokone, työpuhelin ja iPad,
- hyvän perehdytyksen,
- laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen) ja
- työhyvinvointia tukevia palveluita, esim. maksuton kuntosali ja uimahalli

Lue lisää työsuhde-eduista ja Kaarinasta työnantajana Tutustu työnantajaan -painikkeella.

---

Hovirinnan koulu on hieman alle 300 oppilaan alakoulu, opettajia ja koulunkäynninohjaajia meillä on töissä yhteensä noin 50. Yhteisessä koulutalossamme toimii lisäksemme suomenkielinen esiopetus sekä ruotsinkielinen esi- ja perusopetus.

---

Tehtävään valittavilta edellytetään kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaista erityisopettajan kelpoisuutta. Eduksi katsotaan luokanopettajan kelpoisuus sekä kyky opettaa erityisesti suomen kieltä, matematiikkaa ja englantia kaikille alakoulun luokka-asteille. Arvostamme S2-opetukseen liittyvää osaamista.

Työn luonteen vuoksi edellytämme valmiuksia tukea monipuolisesti erilaisissa tuen tarpeissa olevia oppijoita niin käyttäytymisen kuin oppimisen pulmien osalta. Eduksi katsotaan pedagogisiin asiakirjoihin liittyvä osaaminen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kodin ja koulun välistä yhteistyötä.

Koulumme toimintakulttuurin vuoksi edellytämme valittavalta sitoutumista tiimityöskentelyyn ja yhteisopettajuuteen. Eduksi katsotaan ymmärrys kieli- ja kulttuuritietoisesta opetuksesta. Arvostamme ajantasaisia TVT-taitoja. Lisäksi arvostamme innokkuutta kehittää opetusta ja oppimisympäristöä sekä halua ottaa koulun vastuutehtäviä ja osallistua yhteiseen koulunkehittämistyöhön.

---

Viranhoito alkaa 1.8.2023. Palvelussuhteen ehdot määrittyvät OVTES:sin mukaisesti. Palkkaus: 2926,30€ - 3032,34€/kk + mahdolliset lisät.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen sopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aleksi Tupasela,
vs. rehtori
040 480 5393
aleksi.tupasela@kaarina.fi
Yhteydenotot puhelimitse klo 8-16 välillä

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus, Hovirinnan koulu

Kaarina on yli 36 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Hovirinnantie 17, 20780 Kaarina

Rekommenderade jobb