test
Laaja-alainen erityisopettaja, Järvenpään Yhteiskoulu - Träskändä stad

­­Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko työstäsi innostunut ja kannustava, oppilaita osallistava erityisopetuksen ammattilainen? Haluaisitko merkityksellisen työn lasten ja nuorten parissa?

Olisitko sinä Järvenpään Yhteiskoulun uusi LAAJA-ALAINEN ERITYISOPETTAJA?

Järvenpään Yhteiskoulu on kasvava yhtenäiskoulu hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustassa. Koulussa on lukuvuonna 2021-2022 noin 500 oppilasta. Yleisopetuksen lisäksi koulussamme on vaativimman erityisen tuen luokkia. Koulussa kehitetään vahvasti uuden yhtenäiskoulun yhteisöllistä toimintakulttuuria ja yksi uusi koulurakennus valmistuu keväällä -23

Toivomme joukkoomme sinua, joka olet opetuksesta innostunut, työtäsi kehittävä ammattilainen. Olet työotteessasi kannustava, joustava ja oppilaita osallistava. Kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä ja työskentelystä yhtenäiskoulussa katsotaan eduksi. Arvostamme laajaa näkemystä ja kokemusta moniammatillisesta verkostotyöstä ja näkemystä hyvinvoinnin ja koulunkäynnin monipuolisesta tukemisesta.

Vahvuutenasi on tiimityöskentely, mutta itsenäinenkin työskentely luonnistuu. Olet toiminut yhteisopettajuudessa tai kiinnostunut kokeilemaan ja kehittämään sitä. Näet yhteisen toimintakulttuurin tärkeyden. Arvostamme taitoa ja/tai halua opettaa monipuolisesti, ajatella luovasti sekä valmiuksia käyttää digitaalisia välineitä myös opetuksessasi. Sinulla on hyvät ryhmänhallinta- ja yhteistyötaidot. Olet valmis toimimaan laaja-alaisena erityisopettajana niin ala- kuin yläkoulunkin puolella.

Tarjoamme sinulle tulevaisuusorientoituneen ja kehittyvän työnyhteisön ja yhteisölliseen toimintakulttuuriin tähtäävän työyhteisön. Innostuvassa, iloisessa ja huumorintajuisessa työyhteisössämme saat monipuoliset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittymiseen.

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa vakituiseen virkaan aloitus 1.8.2022. Hakuaikaa on 3.2.2022 klo 15.00 asti.

Lisätietoja tehtävistä antavat rehtori Pia Pohjanpalo, puh. 040 315 2301 ja virka-apulaisrehtori Maritta Mäkipää puh. 040 315 2161.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme erityisluokanopettajan/erityisopettajan (laaja-alainen) kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika 6 kk
  • Rikostaustaote esitettävä
  • Lääkärintodistus esitettävä
  • Arvostamme Järvenpäässä erityisopettajan vaativaa työtä. Maksamme erityisopettajille 150€:n lisän. Lisäksi meillä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä.
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Pia Pohjanpalo, puh. 040 315 2301 ja virka-apulaisrehtori Maritta Mäkipää puh. 040 315 2161.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb