Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Haemme Jokelan kouluun laaja-alaista erityisopettajaa määräaikaiseen tehtävään 31.7.2023 asti.

Haemme joukkoomme hyvät yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot omaavaa ja pedagogisten ratkaisujen kehittämisestä innostunutta opettajaa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei kelpoiset hakijat huomioidaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Tuomo Tenhunen, p. 040 314 4064 tai sp tuomo.tenhunen@tuusula.fi.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 17.8.2022 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Tuomo Tenhunen, p. 040 314 4064 tai sp tuomo.tenhunen@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb