Skip to main content
test

Suviniityn, vuonna 2021 valmistunut, tiloiltaan moderni päiväkoti etsii nyt innostunutta ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa ryhmän tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Olet mukana antamassa näkökulmia ympärivuorokautiseen varhaiskasvatukseen ja kehität kanssamme yksikköä. Tehtävässä painottuu inklusiivinen varhaiskasvatus ja pedagogiikan mahdollisuuksien huomioiminen pienissä lapsiryhmässä. Keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallinen ympäristö, jossa lasten on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojen ja vahvuuksien mukaan.

Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisömme hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työyhteisömme on avoin, tukea antava ja yhteisenä päämääränämme laadukas varhaiskasvatus.

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa varhaiskasvatusyksikön johtajien tukena ja työparina. Hän ohjaa ja konsultoi henkilöstöä lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Työ painottuu lapsiryhmissä työskentelyyn erityispedagogisia menetelmiä hyödyntäen.

Työpaikan nimi ja osoite: Suviniityn päiväkoti, Suviniitynkuja 2, 02270 ESPOO
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, jolloin lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään sensitiivistä tapaa toimia moninaisessa yhteisössä, sitoutumista työyhteisöön ja ohjauksellista tukea ryhmille

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme osaamista eri sähköisten järjestelmien osalta: laaja-alainen erityisopettaja huolehtii omalta osaltaan eVaka-kirjausten tekemisistä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/suviniityn-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1325-22
  • 1.8.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 860,65 €/kk
  • OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 17.6.2022 - 29.7.2022 15:45
  • Varhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Saarelainen, arkisin 8-16 välillä (sanna.saarelainen@espoo.fi, 0406394701

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Suviniitynkuja 2, 02270 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb