Skip to main content
test
Lääkäri iäkkäiden hoitoon - Liedon kunta

Iäkkäiden hoidosta kiinnostunut lääkäri

Haemme vakituiseen virkaan iäkkäiden hoidosta kiinnostunutta yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkäriä tai näille aloille erikoistuvaa lääkäriä.

Tehtävän suorituspaikka on Härkätien yhteistoiminta-alue eli Lieto, Marttila ja Koski, pääasiallinen toimipiste on Liedon pääterveysasema. Tehtävänkuvasi on räätälöitävissä ja sisältäisi ensisijaisesti kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen yksiköiden lääkärin tehtäviä sekä halutessasi myös geriatrisen arviointipoliklinikan lääkärin tehtäviä. Härkätiellä on geriatrian erikoislääkäri ja ikääntyneiden potilaiden hoitoon perehtyneitä yleislääketieteen erikoislääkäreitä jakamassa työtehtäviä. Härkätiellä toimii geriatrisen arviointipoliklinikan lisäksi muistipoliklinikka. Lisäksi iäkkäitä potilaita hoidetaan myös omalla sairaalaosastolla sekä kotisairaalassa. Tehtäviä jaetaan joustavasti ja myös erikoistujan tarpeen mukaan, meiltä saa myös geriatrian erikoistumiseen yhden vuoden eriytyvää koulutusta. Työaika on räätälöitävissä.
Pidämme arvossa perehtyneisyyttä ikäihmisten hoitoon ja kuntoutukseen, moniammatillista työotetta ja halua kehittää toimintaa yhteistyössä monialaisten toimijoiden kanssa.
Hyvät työolosuhteet saavat lääkärit myös palaamaan meille töihin, olemme viiden tähden koulutuspaikka (NLY). Työilmapiirimme on rento ja aktiivinen. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare ja työtämme helpottaa Dragon-puheentunnistusohjelma. Liedossa on kiirevastaanotto klo 8-16 ma-pe, muina aikoina päivystyksestä vastaa Tyks Akuutti Turussa. Liedossa on oma kuvantamisyksikkö, jossa tehdään natiivikuvauksia päivittäin sekä ultraäänitutkimuksia viikoittain radiologin toimesta. Laboratoriopalveluista vastaa Tykslab. Ostopalveluja on kattavasti käytettävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä mainittu erikoislääkärin tutkinto tai niihin erikoistuva lääkäri.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on 6 kk. Viran hakuaika päättyy 28.8.2022.

Tervetuloa osaksi moniammatillista ja kehittyvää joukkoamme!

Liedossa 3.8.2022
Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisylilääkäri Anna Viljanen puh. 040 670 8715
Johtava ylilääkäri Veli-Matti Leinonen puh. 040 487 2172

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Sairaalapalvelut

Lieto on 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Liedon kaupunki, Kosken Tl:n ja Marttilan kunnat, asukaspohja on n. 24 500. Pääterveysasemalle pääset vaivattomasti Turun paikallisliikenteellä (Föli) Turusta n. 15 minuutissa. Liedon pääterveysaseman lisäksi alueella on kolme muuta terveysasemaa. Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut saivat v. 2022 kahdeksannen kerran SHQS-standardin mukaisen laatusertifikaatin.


Osoite: Hyvättyläntie 7, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb