Oletko kehitysvammatyöstä kiinnostunut?

Tule lääkäriksi Keusoten Kehitysvammapoliklinikalle!

Tutustu ja hae virkaa 1.10.2021 klo 14.00 mennessä

Kehitysvammapoliklinikka on aloittanut toimintansa vuonna 2019 ja tarjoaa palveluita Keusoten kuuden kunnan kehitysvammaisille potilaille.

Poliklinikka sijaitsee Hyvinkään sairaalassa ”sairaalanmäellä” ja siellä työskentelee tällä hetkellä osa-aikaisesti kehitysvammalääketieteen erikoislääkäri ja lastenneurologi sekä kokeneita erityistyöntekijöitä (mm. fysioterapeutti, toimintaterapeutti, kuntoutuskoordinaattori, psykologi). Työ on poliklinikkatyöskentelyä ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Työ on monipuolista ja mielenkiintoista ja siinä painottuu moniammatillinen yhteistyö. Teemme yhteistyötä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon (HUS) ja ETEVA:n lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Keusoten vammaispalveluiden kanssa sekä muiden palvelualueiden kanssa tarpeen mukaan.

Meillä on tarjota Sinulle vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan, koulutusta kehitysvammalääketieteeseen yhteistyössä ETEVA:n kanssa, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Uudenmaan kehitysvammaisten hoitopolkua yhteistyössä muiden Uudenmaan kuntien kanssa sekä Keusoten muiden palvelualojen (vammaispalvelut ja perusterveydenhuolto) kanssa.

Viran hoitamiseksi toivomme kiinnostusta kehitysvammalääketieteestä sekä kehittämisinnostumista kehitysvammaisten palveluja parantamiseksi. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.

Toivomme, että olet hyvä tiimipelaaja! Me toivotamme Sinut tervetulleeksi meille!

Mikäli haluat kuulla lisää, ole yhteydessä:

keskitettyjen palvelujen päällikkö / Ylilääkäri Ari Laakkonen, 050 497 0791, ari.laakkonen@keusote.fi

  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassaolevan LS:n mukaan.
  • Palkkaus määräytyy LS:n sekä paikallisen sopimuksen mukaan.
  • Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja 55§:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
______________________________________________________________

Lue lisää Keustesta:

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus.

Tule osaksi Keusotea! Tutustu myös somen kautta (FB, IG, LinkedIN)

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä #keusoterekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb