Skip to main content
test
LÄÄKÄRI, Kehitysvammapoliklinikka Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Keusoten kehitysvammapoliklinikalle!

Haemme vakituiseen virkaan lääkäriä, jolla on kiinnostusta kehitysvammalääketieteeseen ja mielenkiintoa tai innostusta kehitysvammaisten palvelujen kehittämiseen.

Kehitysvammapoliklinikan toiminta on osa Keusoten terveys- ja sairaanhoitopalveluja sijoittuen Kuntoutus palveluiden tulosalueelle.

Poliklinikka tarjoaa Keusoten alueen kehitysvammaisille asiakkaille ja heidän lähihenkilöilleen apua ja tukea kehitysvammaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Poliklinikan keskeisimmät palvelut ovat kuntoutuksen suunnittelu ja seuranta, lääkärin vastaanotot, konsultointi, ohjaus ja neuvonta sekä verkostopalaverit. Kehitysvammapoliklinikalla tehdään tiivistä yhteistyötä vammaispalveluiden, perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon (HUS), Etevan ja muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista ja siinä painottuu moniammatillinen yhteistyö.

Poliklinikalla työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu mm. kuntoutuskoordinaattorista, fysio- sekä toimintaterapeuteista, jotka tekevät yhteistyötä myös asiakkaan lähiverkostojen, vammaispalveluiden ja muiden verkostojen kanssa. Tiimin käytettävissä on lisäksi ostopalveluna puheterapeutti, sekä muita asiantuntijoita tarpeen mukaan. Työn tukena lääkärille on myös etälääkärit (psykiatri, neurologi) sekä Etevan lääkärien konsultaatio. Poliklinikka sijaitsee uudessa Hyvinkää H-sairaalan tiloissa, joten yhteistyö HUSn kanssa on helppoa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Uudenmaan kehitysvammaisten hoitopolkua yhteistyössä muiden Uudenmaan kuntien kanssa sekä Keusoten muiden palvelualojen (vammaispalvelut ja perusterveydenhuolto) kanssa.

Keusote tarjoaa koulutusta kehitysvammalääketieteeseen yhteistyössä ETEVA:n kanssa. Meillä on kilpailukykyinen palkka, mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen joustavilla työajoilla, että etätyöllä. Isossa lääkäripoolissa et ole koskaan yksin. Tarjoamme kollegiaalista tukea sekä hyvät konsultaatio- ja tutkimusmahdollisuudet. Keusotella on mahdollisuus autoetuun.

Me poliklinikalla toivomme, että olet hyvä tiimipelaaja! Tule meille!

Ole rohkeasti yhteydessä Kuntoutuspalvelujen päällikkö / Ylilääkäri Ari Laakkonen, 050 497 0791, ari.laakkonen@keusote.fi

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy LS:n sekä paikallisen sopimuksen mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää sekä toimenpidepalkkiot.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Hakuaika päättyy 29.5.2022 klo 14.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb