Tunnistatko itsesi: ennakkoluuloton suhtautuminen nykytekniikan hyödyntämiseen? Innostuneisuus oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä?

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Sotea, jossa toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiantuntevaa sairaanhoitoa potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien.

Meillä sairaalapalveluiden palvelualuueella; kotiin ja kuntoutukseen annettava lääketieteelliseen tukeen sisältyy: kotihoito, geriatrinen keskus, palliatiivinen hoito sekä Keusoten kuntoutuskeskus, jossa on vakituinen virka vailla tekijää. Oletko se Sinä?

 • Kuntoutus keskus (entinen Kiljavan sairaala) on 118 paikkainen vaativaa kuntoutusta tarjoava kuntoutus, jossa on neurologista, fysiatrista ja geriatrista kuntoutusta sekä akuutti geriatrinen arviointi yksikkö, joka toimii läheisessä yhteistyössä kotihoidon kanssa.
 • Kotihoidollamme on useita toimipisteitä ja virkojemme täyttöaste on hyvä. Lääkärit toimivat yhdessä tiimien sairaanhoitajien työpareina. Teemme säännölliset vuosikartoitukset asiakkaillamme ja toimintaamme kuuluu myös kotiutustiimi ja kotiinkuntoutus.
 • Kotihoidossa hoidetaan omien potilaiden muistidiagnostiikka geriatrisella tuella. Lääkäreillä on omat vakio tiiminsä, joten omat potilaat tuntee hyvin ja käynneillä mukana on potilaan omahoitaja.
 • Kelpoisuusehtona virkaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta lääkärin tutkinnosta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.
Tarjoamme:
 • kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet,
 • kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaisen palkan
 • hyvät työsuhde edut.
Meillä Keusotessa:
 • on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet.
 • Työnkierto eri toimipisteissämme on mahdollista.
 • Virkamme on täytetty ja lääkäripooliin kuuluu 20 lääkäriä. Tiimimme lääkärit työskentelevät kotihoidossa, geriatrisella poliklinikalla Keusoten kuntoutussairaalassa ja palliatiivisessa hoidossa.
 • teemme läheistä yhteistyötä osastojen ja kotisairaalan lääkäreiden kanssa. Meillä et ole ikinä yksin, sillä meillä on viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit.
 • Meille pääsee sujuvasti julkisilla ja autollakin on helppoa tulla pääkaupunkiseudulta, ruuhkaa vastaan.
Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan. Hae virkaa 2.7.2021 klo 14.00 mennessä.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät LS:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
 • Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista
 • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta
______________________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb