Lääkäri kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Lääkäri kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Hyviä työmahdollisuuksia vireässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä!

Nyt haemme kouluterveydenhuoltoon

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.9.2019 alkaen.

Koululääkärin työ keskittyy ikäkausikohtaisiin ja yksilöllisen tarpeen mukaisiin terveystarkastuksiin sekä monialaiseen yhteistyöhön. Työssä korostuu sairauksien ennaltaehkäisy ja opiskelukyvyn edistäminen. Pääset lisäksi rakentamaan monialaisessa yhteistyössä oppilaan liikunnallista elämäntapaa tukevaa toimintamallia ja jakamaan osaamistasi monilla mielenkiintoisilla yhteistyöfoorumeilla.

JYTE:n alueella kouluterveydenhuoltoon kuuluu 59 koulua ja noin 15 000 oppilasta. Yksikössä on kaksi kouluterveydenhuollon lääkärin virkaa, 32 terveydenhoitajaa ja kaksi osastonhoitaja. Tule iloiseen ja osaavaan joukkoon! Kouluterveydenhuollon lääkärityö toteutetaan yhteistyössä avosairaanhoidon kanssa, lukuvuosittain sovitaan työnjaosta. Muilta kollegoilta saa tukea tarvittaessa, myös työnohjaukseen on mahdollisuus.

Työaika on 38 t 15 min/viikko, on myös mahdollisuus sopia lyhyemmästä työajasta tai sijaisuudesta.

Kelpoisuusvaatimukset täyttää yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri. Eduksi katsotaan liikuntalääketieteen erikoislääkärin tutkinto.

Palkkaus perustuu kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi

Palvelupäällikkö Paula Käyhkö, p. 014 266 2001
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Adress: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Mer om arbetsgivaren