Skip to main content
test
LÄÄKÄRI, lasten, nuorten ja perheiden palvelut - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kiinnostaako työ lasten, nuorten ja perheiden parissa? Haemme lääkäreitä eri pituisiin virkasuhteisiin perhekeskuspalveluihin. Voit olla uraasi aloitteleva tai kokenut konkari lääkäri.Lasten ja nuorten palveluissa työnkuva räätälöidään työntekijän osaamisen ja toiveiden mukaan, lääkärinä voit toimia esim. ehkäisy-, äitiys-, lasten- ja perheneuvoloissa, opiskelu- ja kouluterveydenhuollossa, keskitetyssä peke-vastaanotossa, nuorisoasemalla tai perheneuvolassa.

Tutustu tarkemmin lääkärintyöhön perhekeskuspalveluissa: tästä linkistä.

Mitä työ Keusotessa mahdollistaa Sinulle:

  • Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet. Työsi tueksi saat kattavan lääkäripoolin- ja seniorituen.
  • Tuemme henkilöstömme kouluttautumista 10 palkallisella koulutuspäivällä vuodessa.
  • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet sekä hyvät erikoistumismahdollisuudet. Mahdollistamme palkallisen lukuloman erikoistumistenttiin. Koulutusylilääkärimme pitää huolen koulutuksesta ja oma ohjaaja erikoistumisestasi.
  • Suhtaudumme myönteisesti tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat. Kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.
  • Meillä Keusotessa tekniikka on uutta ja se toimii.
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
  • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä.
  • Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla pääsee sujuvasti ruuhkaa vastaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden auton käyttöetuun.
Katsomme eduksi työkokemuksen koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta sekä nuorten mielenterveystyöstä. Kelpoisuusehtona on lupa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja antaa Ylilääkäri Hanna Eronen, 050 497 2474, hanna.eronen@keusote.fi. Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Hanna Eronen, 050 497 2474, hanna.eronen@keusote.fi. Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia!

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Lääkärikuja 1, Järvenpää

Rekommenderade jobb