Lääkäri, psykiatria (kesätyö)

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialueen Mielialahäiriöiden vastuualueella on tarjolla lääkärin sijaisuuksia kesälle 2021. Kesätöitä on tarjolla Turun, Salon ja Raision avohoidon työryhmissä.

Työ soveltuu vähintään 4 vuotta opiskelleille lääketieteen opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet psykiatrian tentin viimeistään töiden alkaessa.

Työ on itsenäistä potilaiden polikliinista vastaanottoa avohoidon työryhmässä, jossa työskentelee useita lääkäreitä. Työ on moniammatillista ja lääkärillä on koko tiimin tuki. Jokaisella kesälääkärillä on nimetty seniorilääkäri tukena koko kesän ajan. Lääkärisijaisille on tarjolla työjakson alussa paikallinen perehdytys ja lisäksi kesäsijaisten yhteinen kesäkoulu, jossa perehdytetään psykiatrian erityiskysymyksiin käytännönläheisesti.

Psykiatria on erikoisalana monipuolinen ja kiehtova ja antaa hyvät eväät työskennellä tulevaisuudessa millä tahansa muulla erikoisalalla.

Mikäli kiinnostuit ja olet vielä vailla kesätyöpaikkaa, ota yhteyttä! Paikat saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuualuejohtaja Monika Meimer, p. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9M Mielialahäiriöt
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats