Lääkäri vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Lääkäri vanhuspalveluihin

Vanhuspalveluissa tuotetaan ja hallinnoidaan palveluja ikääntyville. Palvelurakenteen painopisteenä on kotona asumisen tukeminen ja etenkin kuntouttavan ja ennaltaehkäisevän toiminnan tehostaminen. Palveluja tuotetaan monituottajamallilla, sekä omana tuotantona että osto- ja palvelusetelipalveluina.

Nyt haemme vanhuspalveluihin

LÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Lääkärin työpanos kohdistuu erityisesti kotihoidon asiakkaiden hoitoon. Lisäksi työhön kuuluu lääkärin tehtäviä myös muissa vanhuspalvelujen yksiköissä (tehostettu palveluasuminen, pitkäaikaishoito). Toimenkuvaa ja työaikaa voidaan muokata virkaan valitun toiveiden mukaiseksi.

Kelpoisuusehtona on geriatri, geriatriaan erikoistuva lääkäri tai vähintään laillistetun lääkärin pätevyys.

Tervetuloa joukkoomme osaksi kehittyvää iäkkäiden terveydenhuoltoa!

Virassa aloitus 17.11. tai sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 1.8. viransijaisuudella. Palkkaus perustuu soveltaen kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen (LS). Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Huom! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Ylilääkäri Martti Aukee, puh. 014 266 3827, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Jyväskylän kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan