Lääkäriksi Kymsoteen

Lääkäriksi Kymsoteen

Vuonna 2019 aloitti toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut.

Erikoissairaanhoidon toimipisteemme ovat Kymenlaakson keskussairaala Kotkassa ja Kymenlaakson psykiatrinen sairaala Kouvolassa. Erikoissairaanhoidon poliklinikoita toimii sekä Kotkassa että Kouvolassa. Kotkaan nousee paraikaa uudet tilat keskussairaalan HOT-toiminnoille ja Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen on myös jo käynnistynyt.

Järjestämme keskussairaalatason päivystyksen Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa ja ympärivuorokautisen yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen päivystyksen Pohjois-Kymen sairaalassa Kouvolassa.

Terveysasemamme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa suuremmissa taajamissa ja maaseudulla. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaasi ja siihen, millä Kymsoten terveysasemalla työskentelet. Halutessasi sinun on mahdollista tehdä päivystyksiä Kymenlaakson keskussairaalassa tai Pohjois-Kymen sairaalassa.

Jätä yhteystietosi alla olevasta "hae työpaikkaa" linkistä niin ylilääkärimme ottavat sinuun yhteyttä.

Tutustu työnantajaan

rekrytointipäällikkö Tove Forsström
tove.forsstrom@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Kymenlaakso, 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. Laadun tekee huippuammattilaiset.