Lääkäriksi  päivystysosastolle Kouvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme lääkäreitä Ratamokeskuksen päivystys-/akuuttiosastolle.

Tällä hetkellä Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa toimii yhteispäivystys ja Pohjois-Kymen sairaalassa Kouvolassa ympärivuorokautinen yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen päivystys.
Kouvolaan valmistuu keväällä 2022 uusi Ratamokeskus, jonne siirtyvät Pohjois-Kymen sairaalan päivystys ja päivystysosasto. Jos aloitat työt jo tämä syksynä, työskentelet Pohjois-Kymen sairaalan
päivystysosastolla ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Ratamo-keskukseen päivystysosaston toimintamalleihin ja laitteistoon. Työtä on mahdollisuus yhdistää siten, että osa siitä tapahtuu päivystyksessä. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on myös mahdollista.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun lääkärin oikeudet ja aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Soveltuvan alan erikoislääkärin oikeudet (esim. yleislääketiede, akuuttilääketiede, geriatria, neurologia, sisätaudit) ovat myös hyödyksi.

Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Palkkaus ylittää lääkärisopimuksen Kymsoten lääkärien palkkausohjeen mukaisesti.

Virkaan liittyy 6 kk:n koeaika

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri Kimmo Salmio
kimmo.salmio@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45750 Sairaalamäki

Rekommenderade jobb