Skip to main content
test
Lääkäriksi Seinäjoen keskussairaalaan - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Lääkäriksi Seinäjoen keskussairaalaan Sisätautien toimintayksikköön!

Sisätautien klinikassa on 22 erikoislääkäriä (kaikki sisätautien suppeat erikoisalat edustettuna). Mielenkiintoista ja monipuolista työtä on lisäksi oppimassa 12-14 erikoistuvaa lääkäriä. Sairaalassa on myös sisätautien professori huolehtimassa sisätautien erikoistuvien koulutuksen monipuolisuudesta. Sairaalassamme on mahdollisuudet monipuoliseen lääkärin työhön osastoilla, poliklinikoilla ja päivystyksessä. Kouluttautumista talon sisällä ja ulkopuolella tuetaan. Kaikille erikoistuville osoitetaan oma tutorlääkäri klinikan erikoislääkäreistä.

Päivystämistä kuuluu työnkuvaan ja se tapahtuu matalalla kynnyksellä yhdessä akuuttilääkärikollegoiden kanssa, seniorituki aina varmistettu omasta klinikasta. Työyhteisö sisätautien klinikassa on tiivis ja konsultaatio mahdollisuudet tehty helpoiksi. Sairaalassa on myös sisätautien professori ja koulutusvastuulääkäri huolehtimassa sisätautien erikoistuvien koulutuksen monipuolisuudesta. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet.

Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja suomalaisen terveydenhoitojärjestelmän tuntemusta sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Eri pituisia sijaisuuksia tarjolla sisätautien erikoistuville lääkäreille, yleislääketieteen erikoistuville lääkäreille sekä 5-6 vuosikurssin lääketieteen kandidaateille.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 25.3.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toiminta-alueen johtaja Aki Vainionpää
puh. 050 474 4636
Osastonylilääkäri Sari Risku
puh. 06 415 5826
sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sisätaudit
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb