test

Lääkäriksi Varkauden akuuttiosastolle

Ansök senast  15.12.2023 12:00

Tervetuloa lääkäriksi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme Varkauden akuuttiosastolle osastonlääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen 2.1.2024 alkaen. Lyhytaikaisosaston osastonlääkärin virkaan kuuluu kliininen potilastyö, erikoistuvien lääkäreiden ohjaus ja koulutus sekä moniammatillisen työryhmän lääketieteellinen vastuu.

Keitä me olemme?

Varkauden Aalto Hyvinvointikeskus on uusi moderni sairaala. Akuuttiosastolla on 55 paikkaa, joilla hoidetaan sisätautien, neurologian ja yleislääketieteen potilaita sekä KYSin kirurgialta jatkokuntoutukseen tulleita potilaita. Osastolla pystymme hoitamaan monipuolisesti myös varsin vaativia ja akuutteja potilaita. Sairaalassa on toimiva kuvantamisen yksikkö, jossa natiivikuvausten lisäksi on saatavilla ultraäänitutkimuksia ja tietokonetutkimuksia. Sairaalassa on erillinen dialyysiyksikkö.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvät konsultaatiomahdollisuudet, moniammatillisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä tukea palvelualueemme moniammatillisilta asiantuntijoilta. Meillä on uudet meille räätälöidyt tilat Varkauden Aalto Hyvinvointikeskuksessa. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme hyvinvointialueemme epassi-edun ja tyhy-toimintaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella noudatamme kunnallista lääkärisopimusta (LS) ja palkkaus määräytyy paikallisesti sovittujen kannustavien palkkauselementtien mukaisesti. Lääkäreiden uraporraspalkkamallin otamme käyttöön 31.12.2023 mennessä valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti.

Olisitko sinä etsimämme lääkäri?

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Kelpoisuutena virkaan on yleislääketieteen, geriatrian tai sisätautien tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet. Erikoislääkärihakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita kokenut lääketieteen lisensiaatti. Eduksi katsomme kouluttajaoikeudet jonkin edellä mainitun erikoisalan osalta. Kouluttautumista kouluttajaksi tuetaan hakijan näin toivoessa.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule tekemään hyvää Pohjois-Savoon!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antavat:
Palveluyksikköjohtaja Tuija Jääskeläinen p. 044 718 6701, tuija.jaaskelainen@pshyvinvointialue.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Läs om arbetsgivare