Lääkärin kesäsijaisuudet 2021, Psykiatria

Hei sinä lääketieteen kandi! Tule meille lääkäriksi Psykiatrialle kesäksi 2021.

KYS Mielenterveys ja hyvinvointi -palvelukeskuksessa on haettavana lääkärin kesäsijaisuuksia eri yksiköissä. Haemme psykiatrialle kesätöihin kesäkandeja Psykiatrian poliklinikan palvelulinjalle (KPK - Kuopion psykiatrian keskus ja Siilinjärven psykiatrian poliklinikka) sekä Aikuispsykiatrialle Julkulan sairaalaan ja KYSin yleissairaalapsykiatrian poliklinikalle.

Sijaisuuksiin voidaan valita lääketieteen opiskelija, jolla on vuosikurssi 4 ja psykiatrian opintojaksot suoritettuina. Sijaisuudet ajoittuvat 31.5.-31.7.2021 ajalle, mutta sopimuksen mukaan työtä voi tehdä jo keväälläkin lyhyemmissä työjaksoissa, voit tiedustella tarkempia tietoja lisätietojen antajilta.

Tutustu Lääkäriliiton sivuilta työskentelyyn kandina kesäsijaisuuksissa: https://www.laakariliitto.fi/palvelut/opiskelijalle/kandi-tyoelamassa/

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäajan työn ja hyvän perehdytyksen yksikkösi toimintaan.

Haethan pian, sillä sijaisuuksista voidaan sopia jo hakuaikana soveltuvien hakijoiden löytyessä. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Tervetuloa!

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Tarkemmat lisätiedot: osastonylilääkäri Tuula Heiskanen, p. 044 717 2987 (YSP-sijaisuudet), osastonylilääkäri Juha Haatainen, p. 044 717 8442 (Julkulan sijaisuudet), osastonylilääkäri Jarmo Pajula, p. 044 717 5919 (KPK:n sijaisuudet) tai yleisesti sijaisuuksista palvelukeskusjohtaja Paula Ollonen, p. 044 717 9423, sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksotie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!