Skip to main content
test
Lääkärin viikonloppukeikat, KYS Akuuttiosasto - Kuopion yliopistollinen sairaala

Tule Akuuttiosastollemme viikonloppukiertäjäksi!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Palvelukeskus Akuuttiin lääkäreitä viikonlopputyöhön.

Palvelukeskus Akuutti on yksi KYSin kuudesta palvelukeskuksesta. Akuutti vastaa maakunnan ensihoitopalveluista, erityisvastuualueen ensihoitokeskuksen palveluista, maakunnan laajan ja yliopistollisen sairaalan päivystyspoliklinikan sekä kahden osaston toiminnasta.

Akuuttiosasto tarjoaa lyhytaikaista hoitoa äkillisesti sairastuneille yleislääketieteen potilaille. 18-paikkaisella osastolla keskitytään akuutteihin ongelmiin ja noudatetaan nopean kotiuttamisen sekä kuntouttavan hoitotyön periaatteita. Viikonlopun vuorossa työskentelee kaksi lääkäriä ja osastolla olevat potilaat jaetaan. Osastoa kiertävän lääkärin tehtävänä on tutkia omat potilaansa, määrätä tarvittavat lisäselvittelyt ja suunnitella potilaan hoito. Tavoitteena on, että vuoron aikana potilaille on tehty hoitoratkaisut ja järjestelty tilanteen mukaan myös jatkohoitoon siirtyminen epikriiseineen.

Päivystävinä lääkäreinä voivat toimia laillistetut erikoislääkärit, erikoistuvat lääkärit tai lääketieteen lisensiaatit. Voit ilmoittautua viikonloppukiertäjäksi esimerkiksi 1-2 vuoroksi kuukaudessa ja jatkossa halutessasi lisätä työvuorojen määrää. Uudistettu, paikallinen palkkasopimus mahdollistaa kilpailukykyisen korvauksen tehdystä työstä. Useamman vuoron varauksesta maksetaan erillinen kannustepalkkio.

Tarjoamme sinulle erinomaisen, moniammatillisen ja tavoiteorientoituneen työyhteisön. Käytössäsi ovat yliopistollisen sairaalan laajat konsultaatiomahdollisuudet ja vahvasti eteenpäin katsovan Palvelukeskus Akuutin tuki.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Mikäli olet kiinnostunut lääkärin tehtävästä KYS Akuuttiosastolla, ota yhteyttä!

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Katri Honkanen, p. 044 711 3108 ja apulaisylilääkäri Miia Kärkkäinen, p. 044 717 8685, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb