Lääkärin viransijaisuus Kotisairaalassa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Kotisairaalatoiminta järjestetään Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja Jyväskylän kaupungin yhteistyönä. Kotisairaala tarjoaa ympärivuorokautista sairaalatasoista hoitoa potilaan omassa kodissa.

Haemme nyt kotisairaalatoimintaan

LÄÄKÄRIÄ

viransijaisuuteen.

Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2022 alkupuolella ja jatkuu kesäkuun loppuun. Sinulla on mahdollisuus jatkaa päivystysalueen lääkärin sijaisuudessa, tilanteesi mukaan. Kotisairaalan työ kerryttää Lääkäriliiton myöntämää palliatiivisen erityiskoulutuksen palvelua.

Kotisairaalassa hoidetaan mm. infektiopotilaita, haavapotilaita, lapsipotilaita sekä palliatiivisen hoidon potilaita. Puolet potilasta on palliatiivisia tai saattohoitopotilaita ja puolet muita, kuten iv-antibioottihoidossa ja iv-ravitsemuksessa olevia potilaita. Kotisairaalan toiminta-alue on määritelty siten, että potilaan tulee asua alle 30 minuutin ajomatkan päässä Keski-Suomen keskussairaalasta.

Tarjoamme sinulle kokeneen geriatrin seniorituen. Työssäsi sinulla on mahdollisuus päästä kliinisen tehtävän lisäksi kehittämään yksikkömme toimintaa. Kotisairaalan tiimiin kuuluu lääkärin lisäksi 16 sairaanhoitajaa. Kohtaat potilaat joko heidän kotonaan tai palvelukeskuksissa. Olemme tiivis työyhteisö ja meillä on hyvä yhteishenki.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Toivomme hakijalta kiinnostusta palliatiiviseen sekä potilaiden kokonaisvaltaiseen ja moniammatilliseen hoitoon. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy lisää tehtävästä:
palvelujohtaja Afra Prokki, puh. 014 269 3338, afra.prokki@ksshp.fi
ja
ylilääkäri Tuomo Kyrönlahti, puh. 014 269 3202, tuomo.kyronlahti@ksshp.fi

Lisätietoja

Päivystyksen palvelualue

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb