Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat (kesätyö)

Hei kandit ja lääkärit! Tyks Psykiatrialla on vielä kesäksi töitä tarjolla!

Tarjoamme lääkäreiden kesäsijaisuuksia useilla psykiatrian vastuualueilla. Tarjolla on työtehtäviä sekä osastoilla että avohoidossa mm. Mielialahäiriöiden ja Psykoosit vastuualueen työryhmissä- ja -osastoilla.

Mikäli kiinnostuit ja olet vielä vailla kesätyöpaikkaa, ota yhteyttä rekrytointilääkäriimme Jussi Vaahtovuohon, e-mail jussi.vaahtovuo@tyks.fi, p. 044 907 3447 tai jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta.

Tule tutustumaan uudistuvaan tulevaisuuden erikoisalaan yliopistosairaalassa!

Huom!
Tyks psykiatrian psykoosien vastuualueella on tarjolla erikoislääkärin ja erikoistuvan lääkärin sijaisuuksia eri toimipisteissä jo kesästä alkaen. Palkka on varsin kilpailukykyinen.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytointilääkärimme Jussi Vaahtovuo, e-mail jussi.vaahtovuo@tyks.fi, p. 044 907 3447.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs