Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sairaala-apteekissa on haettavana

LÄÄKETEKNIKON/TEKNISEN TYÖNTEKIJÄN toimen sijaisuus

Sijaisuuden kesto on 31.8.2022 saakka.
Työaika ja työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Toimeen haetaan pääasiassa lääketeknikon tai lääketyöntekijän tutkinnon suorittanutta henkilöä ja kokemus sairaalassa (sairaala-apteekissa ja /tai osastolla) toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme säännöllisen päivätyön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa lääkkeiden tilaaminen, vastaanottaminen ja varastointi, inventaario sekä työskentely infuusionestevarastossa.
Lääketeknikon/lääketyöntekijän tutkinnon suorittaneen henkilön työtehtäviin kuuluvat lisäksi lääkkeenvalmistuksen avustavat tehtävät (mm solunsalpaaja- ja aseptinen lääkkeenvalmistus) sekä sairaala-apteekin puhdastilassa työskentely.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.
Sairaalamme on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lpshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sairaala-apteekkari Riikka Vänskä, p. 040 149 1329, riikka.vanska@lpshp.fi

Lisätietoja

Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin muodostavat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen yhteistyössä kuntien, perusterveydenhuollon ja pohjoisen Suomen sairaanhoitopiirien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista ja asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa.


Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb