test
Lääkintävahtimestari - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei lääkintävahtimestari, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme lähihoitajaa / lääkintävahtimestaria määräaikaiseen sijaisuuteen (vuorotteluvapaan sijaisuus 6 kk) Kuopion yliopistollisen sairaalan Pehmytosa-aistinelinkirurgian leikkausyksikköön, Hoitotyön palvelut 7 -osaamisalueelle. Työ alkaa 31.1. tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden jatkuminen joko samassa tai muissa leikkausyksiköissä on myös mahdollista.

KYSissä tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Kaarisairaalassa on 26 leikkaussalia, yksi toimenpidesali ja kaksi sektiosalia. Pehmytosakirurgian leikkausyksikössä on yhteensä kahdeksan leikkaussalia, joissa tehdään gastrokirurgisia, gynekologisia ja urologisia toimenpiteitä. Pehmytosakirurgian leikkausyksikkö toimii yhteistyössä Aistinelinkirurgian leikkausyksikön kanssa. Aistinelinkirurgian leikkausyksikössä on seitsemän salia, joissa tehdään korva-, nenä- ja kurkku- sekä silmätautien, plastiikkakirurgian, lastenkirurgian ja suu- ja leukakirurgian toimenpiteitä. Molemmissa yksiköissä tehdään myös päivystystoimenpiteitä. Näillä leikkausyksiköillä on yhteinen henkilöstö. Tarvittaessa lääkintävahtimestari työskentelee myös Neuro- ja sydänkeskuksen leikkausyksikössä ja Tukielinkirurgian leikkausyksikössä.

Lääkintävahtimestarina työskentelet moniammatillisissa tiimeissä leikkaussalin toimintaympäristössä. Tehtävään kuuluu potilaan valmistelu ja ohjaaminen toimenpiteeseen valmistautuessa. Lääkintävahtimestarina toteutat toimenpideasennon yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa ohjeiden mukaisesti ymmärtäen aseptisen työskentelyn vaatimukset. Huolehdit oman tehtävänkuvasi mukaisesti lääkintälaitteiden käytöstä ja toiminnasta leikkauksen aikana (esimerkiksi läpivalaisulaitteet). Pehmytosa-aistinelinkirurgian leikkausyksikössä lääkintävahtimestarin työ on kaksivuorotyötä, mutta edellytämme hakijalta valmiutta myös kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai lääkintävahtimestarin tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Kipsausosaaminen ja kokemus kipsaustyöstä katsotaan eduksesi

Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan sijaisen löydyttyä. Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisuuteen hakeminen tapahtuu sähköisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palvelupäällikkö Eija Kyyrönen, p. 044 717 2920, sähköposti on muodossa: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb