Lääkintävahtimestari, kesätyö, leikkausosasto

Haemme naistentautien leikkausosastolle lääkintävahtimestaria viiden viikon pituiseen kesäsijaisuuteen. Naistentautien leikkausosastolla hoidetaan pääasiassa synnytysten ja naistentautien vastuualueen potilaita yhteistyössä sairaalan muun henkilöstön kanssa. Lääkintävahtimestari toimii sekä leikkaus- että synnytysosastolla päivätyössä.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme työkokemusta leikkausosastolta.

Lääkintävahtimestarin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai lääkintävahtimestarin tutkinto.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat virka-aikana leikkausosaston osastonhoitaja Hilkka Määttä, p. 040 504 3041 ja ylihoitaja Jaana Roininen, p. 040 822 1526. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Oulun yliopistollinen sairaala, Lasten ja naisten tulosalue, Synnytykset, naistentaudit ja genetiikka, Leikkaussali, naistentaudit
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.