test
Lääkintävahtimestari, Leikkaustoiminta - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei lähihoitaja tai lääkintävahtimestari, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Neuro- ja sydänkeskuksen leikkausyksikössä on haettavana lääkintävahtimestarin toimi.

KYSissä tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Uudessa Kaarisairaalassa on 26 leikkaussalia, yksi toimenpidesali ja kaksi sektiosalia. Neuro- ja sydänkeskuksen leikkausyksikössä on kahdeksan leikkaussalia ja yksi hybridisali. Neuro- ja sydänkeskuksen leikkausyksikössä tehdään neuro-, verisuoni- ja sydänkirurgisia toimenpiteitä. Lääkintävahtimestarit työskentelevät myös tukielinkirurgian yksikössä, jossa on yhdeksän leikkaussalia. Yhteistyötä tehdään pehmytosa- ja aistinelinkirurgian leikkausyksikön kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen yö- ja viikonloppuvarallaoloa.

Lääkintävahtimestarina työskentelet moniammatillisissa tiimeissä leikkaussalin toimintaympäristössä. Tehtävään kuuluu potilaan valmistelu ja ohjaaminen toimenpiteeseen valmistautuessa. Lääkintävahtimestarina toteutat toimenpideasennon yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa ohjeiden mukaisesti ymmärtäen aseptisen työskentelyn vaatimukset. Huolehdit oman tehtävänkuvasi mukaisesti lääkintälaitteiden käytöstä ja toiminnasta leikkauksen aikana (esimerkiksi läpivalaisulaitteet).

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2405,58 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai lääkintävahtimestarin tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Kipsausosaaminen ja kokemus kipsaustyöstä katsotaan eduksesi.

Valitun henkilön on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimivalinnassa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/anestesiatoiminta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimeen hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja toimista antavat osastonhoitaja Irina Saarenkoski 044 711 3353 tai ylihoitaja Minna Rautiainen, p. 044 711 3127. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb