Skip to main content
test
Lääkintävahtimestari, tuki- ja liikuntaelinkeskus - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Lääkintävahtimestarin vakituinen toimi tuki- ja liikuntaelinkeskuksen leikkausosastolla

Taysin uudessa D-rakennuksessa sijaitseva tuki- ja liikuntaelinkeskus otettiin käyttöön tammikuussa 2020. Tuki- ja liikuntaelinkeskuksen leikkausosastolla hoidetaan erikoisalojemme (ortopedia ja traumatologia, käsi- ja plastiikkakirurgia) päivystys- ja elektiivisiä potilaita vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Teemme kiinteää yhteistyötä muiden leikkausyksiköiden kanssa.
Leikkaussaleja yksikössämme on 10, joista kaksi on useamman leikkauspöydän saleja (LATO-salit). Sairaala toimii opetussairaalana.

Lääkintävahtimestarin toimenkuvaan sisältyy työskentely sekä leikkaussalissa että tuki- ja liikuntaelinkeskuksen poliklinikan kipsihuoneella. Lääkintävahtimestarin työtehtäviin kuuluu muun muassa kuvantamisessa (läpivalaisu- ja TT-kuvat) ja potilaiden leikkausasentojen laitossa avustaminen. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä organisaatiossa. Työ on tiimityötä ja tukenasi yksikössämme toimii moniammatillinen tiimi ja hyvät työkaverit. Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää varallaoloa.

Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen lääkintävahtimestarina työskentelystä leikkaussalissa.

Arvostamme joustavuutta muuttuvissa työolosuhteissa, hyvää asennetta työntekoon sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on muu soveltuva ammatillinen koulutus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kaksivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 3.10.2022.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anniina Bäckman, puh. 044 472 8409, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 19.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Anniina Bäckman, puh. 044 472 8409, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb