Skip to main content
test
Laborantti / Tampereen Vesi Liikelaitos - Tampereen kaupunki

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 69 M€. Meillä työskentelee noin 160 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme laboranttia Tampereen Vesi Liikelaitokselle vakituiseen toimeen. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Talous- ja jätevesilaboratoriossamme laborantin tehtäviin kuuluu vesi- ja lietenäytteiden analysointi, laadunvarmennus, tulosten seuranta ja poikkeavien tulosten havainnointi sekä analyysilaitteiden toimintakunnon varmistaminen. Lisäksi työhön kuuluu näytteenoton suunnittelu ja näytteenotto. Myös mahdollinen osallistuminen erilaisiin kehitysprojekteihin kuuluu laborantin tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laboratorioalan tai muun soveltuvan alan ammatillinen tutkinto ja vahva työkokemus laboratoriotyöskentelystä vesianalyysien parissa.

Eduksi katsomme kemiallisten ja mikrobiologisten analyysien osaamisen sekä valmiuden talous- ja jätevesinäytteenottoon. Lisäksi katsomme eduksi laitetekniikan osaamisen ja voimassa olevan B-ajokortin.

Tarjoamme kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kemisti Taina Korpiharju, puh. 041 730 1194. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 6.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kemisti Taina Korpiharju, puh. 041 730 1194. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tampereen Vesi Liikelaitos

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb