test
Laboratorio- tai sairaanhoitajan kesäsijaisuudet - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Keski-Suomen keskussairaalaan, uuteen Sairaala Novaan sairaalafysiologialle ja patologialle kesän sijaisuuksiin

LABORATORIO- tai SAIRAANHOITAJAA

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin diagnostisiin palveluihin kuuluvat sairaalafysiologian, kuvantamisen ja patologian yksiköt.

Sairaalafysiologian yksikössä voi toimia haettavassa tehtävässä laboratorio- tai sairaanhoitaja. Sairaalafysiologialla tehdään potilaan diagnostiikassa, hoidossa ja seurannassa tarvittavia kliinisen fysiologian ja neurofysiologian sekä isotooppilääketieteen tutkimuksia monipuolisesti ja ammattitaidolla. Tässä tehtävässä pääset tekemään kliinisen fysiologian ja/ kliinisen neurofysiologian potilastutkimuksia, kuten esimerkiksi EEG-tutkimuksia, spirometria-diffuusiokapasiteetti-tutkimuksia, EKG-pitkäaikaisrekisteröintejä ja kliinisiä kuormituskokeita. Työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja tutkimustarpeiden mukaan, jolloin toimit potilaidemme parhaaksi huolehtien tutkimusten laadukkaasta ja oikea-aikaisesta tekemisestä. Työ on päivätyötä ja ajoittuu kesä-elokuulle.

Patologian yksikössä voi toimia laboratoriohoitaja. Patologialla tehdään sairauksien diagnostiikassa, hoidossa ja seurannassa tarvittavia kudos- ja solunäytteiden taudinmäärityksiä sekä lääketieteellisiä ruumiinavauksia. Tässä tehtävässä huolehdit patologian alan eri tutkimusmenetelmien laadukkaasta tuottamisesta histologian, sytologian tai molekyylipatologian työtehtävissä. Työtehtäväsi määräytyy sekä osaamisesi että tutkimusten kysynnän mukaan. Työ on päivätyötä ja ajoittuu kesä-elokuulle.

Tuotamme tutkimuksia sairaala Novan yksiköille ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella toimiville perusterveydenhuollon palveluntuottajille sekä muille terveydenhuollon palvelun tarjoajille.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi osaajaksi mielenkiintoisten tehtävien ja kehityksen äärellä. Suunnitelmallinen perehdytys sekä moniammatillinen upea työyhteisömme tukevat sinua työssäsi. Arvostamme laadukasta ja kehittävää työotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Alan työkokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan tutkinto tai sairaalafysiologialla lisäksi sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Karhapää
Palveluesimies
Sairaalafysiologia
puh. 014 269 1274
merja.karhapaa@ksshp.fi
Mia Siikaluoma
Palveluesimies
Patologia
puh. 014 269 1585
mia.siikaluoma@ksshp.fi

Lisätietoja

Diagnostiset palvelut, sairaalafysiologia ja patologia

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb