Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon kolmea (3) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin 1.7.2019 alkaen.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Laboratoriohoitajan tehtäviin ISLABissa kuuluu näytteenottovelvollisuus ja valmius 3-vuorotyöhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Haettavina olevien toimien sijoituspaikat ja työaika työsuhteen alussa:

Kliinisen kemian laboratorio: kaksi (2) tointa
Työ on tällä hetkellä pääsääntöisesti 3-vuorotyötä (ma-su) ja edellytämme hakijalta valmiuksia 3-vuorotyöhön. Kliinisen kemian, kliinisen hematologian tai verikeskuksen työkokemus katsotaan eduksi.

Kliinisen mikrobiologian laboratorio: yksi (1) toimi
Työ on tällä hetkellä päivätyötä (ma-su). Kliinisen mikrobiologian työkokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään on neljän (4) kuukauden koeaika.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy ma 20.5.2019 klo 15:00. Sähköiset hakemukset www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Läs mer

http://www.islab.fi

Lisätietoja toimista antavat osastonhoitajat; kliinisen kemian osalta Sirpa Peltola puh. 044-7178855 ja kliinisen mikrobiologian osalta Sirpa Kuosmanen puh. 044-7178902.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Karjalan aluelaboratorio
Adress: Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän sekä Siun sote- Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalveluiden kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja on noin 70.

Mer om arbetsgivaren