Laboratoriohoitaja - Kalajoen kaupunki

Laboratoriohoitaja

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on 16.8.2019 klo: 15:00 mennessä haettavana

LABORATORIOHOITAJAN toimi

Tämänhetkinen sijoituspaikka on Kalajoen terveyskeskuksen laboratorio, tarvittaessa työnkuvaan kuuluu myös työskentely Himangan ja Merijärven toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu sekä näytteenotto- ja analyysitehtävät. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme asiakas- ja palvelulähtöistä työotetta, hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa.

Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs osastonhoitaja Suvi Haasala, suvi.haasala@kalajoki.fi, 044 4691 720.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs osastonhoitaja Suvi Haasala, suvi.haasala@kalajoki.fi, 044 4691 720.

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Perusterveydenhuolto
Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Tutustu työnantajaan