Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Laboratoriohoitaja

Haemme laboratoriohoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Etelä-Savon aluelaboratorioon 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Savonlinnan keskussairaalan laboratorio. Työ on 3-vuorotyötä, johon kuulu myös näytteenotto sekä keskussairaalassa että mahdollisesti myös alueen muissa toimipisteissä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimeen valittavilta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 4.11.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimista antaa osastonhoitaja Pirjo Leminen-Wiesinger, pirjo.leminen-wiesinger@islab.fi, puh. 044-717 8952

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Etelä-Savon aluelaboratorio, Savonlinna
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän sekä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.