Laboratoriohoitaja

Haemme kolmea (3) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Pohjois-Savon aluelaboratorioon 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Puijon laboratorio. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtävään kuuluu verinäytteenottovelvollisuus. Hakijan eduksi katsotaan kokemus mikrobiologian ja kliinisen kemian työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuus tehtäviin on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimiin valittavilta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Voimme käyttää myös haastattelua osana arviointia.

Tehtäviin valittujen on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 21.9.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimista antavat osastonhoitaja Saara Paukkeri puh. 044 717 8757 ja vs. osastonhoitaja Helka Torvinen puh. 044 717 8745

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.