Laboratoriohoitaja

Haemme kahta (2) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Etelä-Savon aluelaboratorioon 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Savonlinnan keskussairaalan laboratorio. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtävään kuuluu verinäytteenottovelvollisuus. Hakijan eduksi katsotaan kokemus mikrobiologian ja kliinisen kemian työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimeen valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Voimme käyttää myös haastattelua osana arviointia.

Tehtäviin valittujen on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 28.9.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimista antavat osastonhoitaja Pirjo Leminen-Wiesinger puh. 044 717 8952 ja johtava ylilääkäri Päivi Ylikangas 044 717 8916

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.