Laboratoriohoitaja

Haemme laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Lieksan lähilaboratorio. Työ on tällä hetkellä päivätyötä (ma-pe).

Laboratoriohoitajan tehtäviin ISLABissa kuuluu näytteenottovelvollisuus sekä valmius 3-vuorotyöhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään on neljän (4) kuukauden koeaika.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy ma 5.10.2020 klo 15:00. Sähköiset hakemukset www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimesta antaa osastonhoitaja Tuula Parikka puh. 044 7178650.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Korpijaakonkatu 21, 81700 Lieksa

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.