Laboratoriohoitaja

Haemme kahta laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Mikkelin keskuslaboratorioon 29.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Mikkelin keskussairaalan laboratorio. Työ 3-vuorotyötä, johon kuuluu myös näytteenotto sekä keskussairaalassa että alueen hyvinvointiasemien toimipisteissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimeen valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 8.3.2021 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Ritva Asikainen, puh. 044 7178922 tai Hanna Huoponen, puh. 044 717 8921.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.