Skip to main content
test
laboratoriohoitaja - NordLab

NordLab Lappi (Rovaniemi), bioanalyytikko / laboratoriohoitaja

Haemme bioanalyytikkoja / laboratoriohoitajia Lapin keskussairaalan, Rovaniemi, kliinisen laboratorion kolmivuorotyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- sekä monipuoliset analyysitehtävät.

Tarjoamme sinulle
- nykyaikaisen työympäristön, jossa kehitetään aktiivisesti uusia toimintamalleja
- moniammatillisen, kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön
- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
- työpaikan, jonka ovelta pääset halutessasi suoraan hiihtämään, lenkkeilemään, pyöräilemään, marjastamaan tai muuten vain samoilemaan luonnon kauniin Ounasvaaran maisemiin.

Rovaniemi on kaunis ja aktiivinen kaupunki ympäri vuoden ja meiltä on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset eivätkä Suomen suurimmat tunturitkaan ole kuin kivenheiton päässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun ja laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi

Otamme valmistumisen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioon tehtävää täytettäessä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Outi Rowe outi.rowe@nordlab.fi p. 040 6356410

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain: 454698) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Rovaniemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Outi Rowe puh. 040 6356410 tai sähköpostitse outi.rowe@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Lappi, Kliininen laboratorio Rovaniemi

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.


Osoite: Ounasrinteentie 22, 96400 Rovaniemi

Rekommenderade jobb