Laboratoriohoitaja (5), Kliininen Kemia

Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta sekä mukavat työkaverit?

Haluamme sinut mukaan osaavaan tiimiimme kliinisen kemian yksikköön Etelä-Pohjanmaalle.

Etsimme sadan työntekijän työyhteisöömme vahvistusta Seinäjoen keskussairaalan varahenkilöstöön (3) ja maakunnan toimipisteisiin (Alajärvi ja Lapua). Työaikamuoto vaihtelee toimipisteen mukaan.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta. Teemme yksikössämme työtä kliinisen laboratoriotyön kehityksen kärjessä. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme on alan uusinta teknologiaa. Työ akkreditoidussa laboratoriossamme on mielenkiintoista ja monipuolista.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi sekä olla mukana työyksikkömme päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Meille tärkeintä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona toimiin on laillistetun laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys (laki 559/94).

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimien täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 16.9.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Kliininen kemia: ylihoitaja Ari Ojanen, puh. 050 474 7372 ja
osastonhoitaja Päivikki Salminen, puh. 050 474 5024
Hoitotyön palveluyksikkö: ylihoitaja Kirsi Korkiamäki, puh. 050 474 4500 ja osastonhoitaja Kati Ahvenlampi, puh. 050 474 4706
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Kliininen kemia ja mikrobiologia
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki