Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja, Joensuu - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Laboratoriohoitaja tai Bioanalyytikko

Haemme Islabin Joensuun keskussairaalan mikrobiologian laboratorioon kahta (2) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan laboratoriohoitajan tehtävään 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi. Valinnassa katsomme eduksi kokemuksen mikrobiologian laboratoriossa työskentelystä. Työ on vuorotyötä sisältäen myös näytteenottoa. Huomioimme työvuorosuunnittelussa työn - ja vapaa-ajan yhteensovittamisen mahdollisuuksien mukaan. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa ja tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 14.8.2022 klo 23:00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Islab tarjoaakin työntekijöilleen hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaa-valintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Miltä kuulostaisi työskentely luonnonläheisessä, viihtyisässä kaupungissa Joensuussa?

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja
Sirpa Peltola
puh. 044 7178855
e-mail sirpa.peltola@islab.fi
www.islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB, Pohjois-Karjalan aluelaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600terveydenhuollonammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Rekommenderade jobb