Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja, Kitee - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Kiteelle toimi bioanalyytikolle tai laboratoriohoitajalle

Oletko kiinnostunut tekemään töitä ISLABissa? Tarjoamme monipuolista ja mielekästä työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ISLABin Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon ensisijaisesti Kiteen toimipisteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa ja tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 10.7.2022 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Kiteen terveyskeskus takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön niin asiakkaiden kuin analysaattoreidenkin parissa. Pääset tekemään töitä näytteenotossa ja koulutuksen mukaan laboratoriossa kattavan perehdytyksen ja 4-henkisen työyhteisön tuen siivittämänä.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Ei ole asiaa, josta emme voisi keskustella ja kehittää yhteiseksi hyväksi. Islab tarjoaa myös työntekijöilleen hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuula Parikka
puh. 0447178650
e-mail tuula.parikka@islab.fi
www.islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB, Pohjois-Karjalan aluelaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä ISLAB järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella.

Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Arppentie 6, 82500 Kitee

Rekommenderade jobb