Laboratoriohoitaja, kliininen mikrobiologia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitaja, kliininen mikrobiologia

Kiinnostaisiko sinua laboratoriohoitajan sijaisuus VSSHP:n Tyks laboratorioiden Kliinisen mikrobiologian vastuualueella? Haemme kliiniselle mikrobiologialle laboratoriohoitajia loppuvuodeksi 2019. Töiden aloitus olisi elokuun lopulla.

Kliininen mikrobiologia tuottaa terveydenhuollon tarvitsemia infektiotautien toteamiseen ja hoitoon liittyviä tutkimuksia. Teemme laaja-alaisesti erilaisia mikrobiologiaisa tutkimuksia kuten serologisia ja prc-määrityksiä, virusdiagnostiikkaa sekä bakteeri- ja sieniviljelyitä. Osaston toiminta jakautuu kolmeen eri prosessiin: bakteriologian ja mykologian prosessi, molekyylimikrobiologian ja virologian prosessi sekä immunologian ja serologian prosessi. Työhön kuuluu myös verinäytteenottoa. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa keväällä 2018 valmistuneessa Medisiina D rakennuksessa.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tuleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Eija Elo-Lehtonen p. 023131924 tai 050 4637570 tai tiimivetäjä Kaisa Leppänen p. 0203139167 tai 050 4638171.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, MBG Kliininen mikrobiologia
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Tutustu työnantajaan