test
Laboratoriohoitaja, Kliininen mikrobiologia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa ja innostavassa työyhteisössä? Haluatko tehdä työtä monipuolisten ja vaativien tutkimusten parissa, unohtamatta asiakaspalvelua? Jos vastasit näihin kyllä, nyt kannattaa hakea meille töihin.

Meillä on haettavana kolme toistaiseksi voimassa olevaa laboratoriohoitajan toimea Tyksin Laboratoriotoimialueen, Kliinisen mikrobiologian vastuualueella. Kahden toimen sijoituspaikka on immunologian ja serologian prosessissa ja yksi toimi molekyylimikrobiologian ja virologian prosessissa.

Tyks Kliinisen mikrobiologian laboratorio tuottaa terveydenhuollon tarvitsemia infektiotautien toteamiseen ja hoitoon liittyviä korkealaatuisia tutkimuksia. Toimimme Medisiina D:n toimitiloissa työskennellen kolmessa prosessissa, jotka ovat bakteriologian ja mykologian prosessi, molekyylimikrobiologian ja virologian prosessi sekä immunologian ja serologian prosessi. Teemme laaja-alaisesti erilaisia mikrobiologisia tutkimuksia kuten serologisia ja PCR-määrityksiä, virusdiagnostiikkaa sekä bakteeri- ja sieniviljelyitä. BSL3-laboratorio on osa vastuualueemme toimintaa. Palvelemme pääsääntöisesti sairaanhoitopiirin eri osastoja ja poliklinikoita, mutta asiakkainamme on myös muita terveydenhuollon yksiköitä. Laboratoriotutkimusten lisäksi palveluumme kuuluvat tutkimuksiin ja niiden tuloksiin liittyvät konsultaatiot. Tyks toimii opetussairaalana.

Työskentelemme myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Laboratoriohoitajan tehtäviin kuuluu osastoverinäytteenotto aamuisin sairaalan vuodeosastoilla. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Mikäli sinulla on syventävät opinnot mikrobiologiasta tai työkokemusta mikrobiologisessa laboratoriossa työskentelystä, on se eduksi tehtävän hoitamisessa. Tärkeää on, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella myös potilastyöhön.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsin kielen taito on sinulle tässä tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisät ja nykyaikaiset laboratoriotilat, haastavan työn sekä moniammatillisen työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja lisäksi Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi.

Sinulla on mahdollisuus käyttää hyvin varusteltua, ilmaista kuntosaliamme Tyksin T-sairaalassa ja tarjolla on myös monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hallinnollinen osastonhoitaja Eija Elo-Lehtonen 050 4637570
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, MBG Kliininen mikrobiologia

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb