Laboratoriohoitaja, Kliininen neurofysiologia - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitaja, Kliininen neurofysiologia

Haemme osaavaan tiimiimme kliiniselle neurofysiologialle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LABORATORIO- tai SAIRAANHOITAJAA

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän moniammatillisessa ja toisiaan kannustavassa työyhteisössä! Laboratorio- tai sairaanhoitajan työhön sisältyy erilaisia kliinisen neurofysiologian potilastutkimuksia, kuten mm. EEG-, herätevaste- ja ENMG -tutkimuksia. Työssä noudatetaan päivävuoroluonteista jaksotyötä.

Kliininen neurofysiologia kuuluu diagnostisella alueella sairaalafysiologian yksikköön, johon kuuluvat myös kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen toiminnat. Diagnostiselle alueelle Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä kuuluvat myös kuvantamisen ja patologian yksiköt sekä Keski-Suomen biopankki. Tuotamme palvelut ammattitaitoisesti, oikea-aikaisesti ja joustavasti modernein menetelmin. Olemme siirtymässä täysin uuteen sairaalaan ja meillä on hyvä tekemisen meininki!

Odotamme Sinulta kliinisen neurofysiologian työkokemusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja aktiivista työotetta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, joka voi olla bioanalyytikon tai laboratorio- tai sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnaloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa diagnostiikan huippuosaajien joukkoon!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä:
Palveluesimies Merja Karhapää
puh. 014 269 1274
merja.karhapaa@ksshp.fi
Tiimivastaava Katja Hänninen
puh. 014 269 2873
katja.hanninen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Sairaalafysiologia, diagnostinen alue
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan