Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja, Mikkeli - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Hei, laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai pian valmistuva opiskelija!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä innostavassa työporukassa ja nauttimaan elämästä Saimaan äärellä Mikkelissä Etelä-Savossa. Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme kahta laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Islabin Mikkelin keskuslaboratorioon 31.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto. Huomioimme myös hakuprosessin aikana valmistuvat opiskelijat!

Mikkelin keskussairaalalaboratoriomme kolmivuorotyö takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön niin asiakkaiden kuin analysaattoreidenkin parissa. Pääset tekemään töitä usealla eri erikoisalalla kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen siivittämänä. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan oman työ- ja vapaa-aikasi tasapainottamiseen. Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Islab tarjoaakin työntekijöilleen kattavat työterveyspalvelut ja hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Työsuhteeseen valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 16.10.2022 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Huoponen, osastonhoitaja puh. 044 717 8921, hanna.huoponen@islab.fi
Ritva Asikainen, osastonhoitaja puh. 044 717 8922, ritva.asikainen@islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB, Etelä-Savon aluelaboratorio, Mikkeli

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 ammattilaista ja toimipaikkoja noin 80.


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb